Cookie-/privatlivspolitik

Opdateret d. 11-05-2018

Introduktion

ResenNet er en it- hosting og servicevirksomhed, som afsætter effektive it-løsninger til mange brancher. Vi lægger stor vægt på at du er tryg ved at anvende vores website. Vi har en tydelig og klar politik om at behandle dine oplysninger ordentlig og ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og i overensstemmelse med lovgivning på området. Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse af vores website, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet, og til at støtte markedsføringen af vores services på sitet. Vi ønsker at give fuld og hel information omkring vores brug af cookies.

 

Generelle vilkår

ResenNet indsamler kun de personoplysninger om dig, som fremgår af privatlivspolitikken. Oplysningerne bruges til at sikre en god brugeroplevelse.

 

Hjemmelsgrundlag

ResenNet behandlinger personoplysninger på baggrund af:

• Samtykke  - til at sende dig marketingkommunikation

• Interesseafvejning (kontrakt) til at opfylde den leverance/ordre kunden har bestilt

 

Samtykke
Er vores behandling af dine personoplysninger, er baseret på dit samtykke, skal du vide, at dit samtykke er afgivet frivilligt, og kan til en hver tid trækkes tilbage. Vælger du at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt. Mere information om samtykke på Datatilsynets hjemmeside, her.

 

Domæne(r)

Dit samtykke gælder for følgende domæner:

• www.resennet.dk


Personoplysninger
 

Til hvilke formål indsamler virksomheden personoplysninger ResenNet indsamler standardpersonoplysninger til:

• At kunne sende dig nyhedsbrev og information om vores varer og arrangementer

• Til at kunne foretage en leverance af de varer og ydelser du har bestilt


Hvilke personoplysninger indsamler virksomheden
Vi indsamler følgende personoplysninger om dig:

• Ved køb i vores webshop: Navn, adresse og leveringsinformation


Hvordan behandler virksomheden dine oplysninger: ResenNet behandler personoplysninger med fortrolighed og sikre, at kun personale, som har behov for at få adgang til dine oplysninger, har adgang. Vi bruger kun
personoplysninger i overensstemmelse med persondataforordningen/databeskyttelsesloven.

• Ved salg i vores webshop, benytter vi en anerkendt og PCI-certificeret  betalings-gateway til at gennemfører betalingskorttransaktionen (https://quickpay.net/dk/).

• Vi opbevarer ikke dit betalingskortnummer
   • Dit betalingskortnummer sendes i krypteret form direkte til https://quickpay.net/dk/’s gateway


Hvilke oplysninger sender vi videre
Standard personoplysninger videre til:

• Navn og leveringsadresse til transportfirma

• Dine bemærkninger du har skrevet i forbindelse med en leverance

Virksomheden overfører følgende personoplysninger til følgende tredjelande eller international. Der overføres ingen data.

Hvem modtager oplysningerne

• ResenNet

• Faste transportfirmaer – standard personoplysninger

• Samarbejdspartnere – som hjælper os med leverancer

 

Opbevaring af dine personoplysninger: Vi opbevarer dine personoplysninger i

• Handelsdata/køb opbevares efter bogføringsloven

• Samtykke til at modtage information fra os – indtil du trækker dit samtykke tilbage

 

Rettigheder

Behandler vi personoplysninger om dig, har du følgende rettigheder:

Ret til at se oplysninger (indsigtsret): Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse): Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning: I særlige tilfælde har du ret få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling: Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne - bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet): Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som finder på www.datatilsynet.dk

 

Private browser indstillinger

Du skal være opmærksom på, at har du fravalgt lagring af alle cookies i din browser, kan dette have virkning på hjemmesidens funktionalitet.

 

Cookies


Hvad er en cookie?: Cookies er små tekst-filer, som bliver lagret på brugerens computer. De er designet til at holde en lille mængde data omkring en bruger eller hjemmeside, og bruges til at levere information mellem brugeren og en bestemt hjemmeside. Du kan læse mere om cookies her.

Afvisning eller sletning af cookies: Du kan altid afvise eller slette cookies på din computer ved at ændre i din browsers indstillinger. Hvor du finder disse indstillinger afhænger af, hvilken browser du benytter. Du kan på følgende links, få vejledning til din browser.

Firefox; Internet Explorer; Chrome; Safari; Opera ; Flash; Android; Phone og andre produkter fra Apple

 

Kategorier af cookies

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

ASPSESSIONIDQURAATQB

Resennet.dk

Teknisk

Efter session

_ga

Resennet.dk

Teknisk

720 dage

_gat

Resennet.dk

Teknisk

Efter session

_gid

Resennet.dk

Teknisk

1 dage

_cookieconsent_status

Resennet.dk

Teknisik

360 dage

 

Kontakt

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, eller ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte virksomheden på telefon 9785 2777 eller web@resennet.dk

 

Klageadgang

Ønsker du at klage over ResenNet behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til det danske Datatilsyn på telefon 33 19 32 00 eller på e-mail dt@datatilsynet.dk.

 

Version

Vi opdater og ændrer løbende i vores privatlivspolitik, så den løbende bliver tilpasset lovgivningen. Denne politik er senest opdateret april 2018.