Kære kunde
 

Vi har en vigtig nyhed at dele med jer:

 

Pr. 3. april 2024 bliver vi en del af it-virksomheden netIP.
 

I ResenNet går det virkelig godt, og vi er stolte af den rejse, vi har været på, og som vi fortsat er i fuld gang med. Jeg, Simon, startede ResenNet for snart 23 år siden. Dengang var det uden et bestemt mål for øje – jeg var 18 år gammel og ville bare gerne arbejde med IT – og så brændte jeg for at prøve kræfter med branchen som selvstændig. Jeg havde fra start mange gode kunder – og de blev grundlaget for, at ResenNet kunne vokse igennem årene.

 

Vi har haft travlt – og jeg har været heldig med mit lille fantastiske hold af dygtige medarbejdere. Bo har været med i næsten 20 år, Sebastian tog sin uddannelse her hos os og vi var så heldige, at han havde lyst til at blive hængende. Og senest har vi fået Morten med på holdet.

 

Men med tiden og udviklingen følger også en masse krav fra omverdenen - herunder NIS2, compliance, licensrådgivning, GDPR og ESG – alt sammen noget, der tager mange ressourcer og energi fra os i hverdagen. I en hverdag, hvor vi gerne vil fokusere 100% på at løse primære IT-opgaver for vores kunder.
 

Derfor har vi i en længere periode været i dialog med it-virksomheden netIP, der har afdelinger over næsten hele landet, hvor Thisted pt. er største afdeling. I denne dialog har vi søgt muligheden for, at vi i ResenNet kunne blive en del af noget større og på den måde endnu bedre leve op til fremtidens krav til sikkerhed, dokumentation og certificeringer.
 

Resultatet af vores dialog er, at ResenNet pr. 3. april 2024 er solgt og således bliver en del af netIP. På den måde får vi de bedste forudsætninger for at koncentrere os om vores kunder og arbejde med de opgaver, vi hver især brænder for.


Sammenlægningen betyder, at vi i ResenNet bliver en del af en større forretning. En virksomhed, der ligesom os går meget op i ordentlighed og i at møde kunderne i øjenhøjde og med nærvær og respekt. Netop netIP er et godt match for os, fordi de løser mange af de samme kerneopgaver som os – samtidig med at de har hele afdelinger med medarbejdere, der er specialister i compliancekravene i branchen.


Derfor er vi overbeviste om, at denne aftale er den bedste måde at fremtidssikre vores kunder i forhold til IT.


Jeg selv fortsætter som konsulent ligesom både Bo, Sebastian og Morten.


Hvad betyder det for dig som kunde?

 

- Alle medarbejdere i ResenNet fortsætter hos netIP – og vil have som primære opgave at servicere jer.
- I vil fortsat kunne kontakte Simon, Bo, Sebastian eller Morten på vores nuværende telefonnummer.
- I vil fortsat modtage den gode service, I er vant til.
- Jeres aftaler med ResenNet fortsætter som hidtil – blot med netIP som leverandør.
- Afregning vil fra ovennævnte dato komme fra netIP.


Indenfor de næste par måneder flytter vi ind i netIP’s lokaler i Holstebro på Nupark 49, 7500 Holstebro.

 

Vi glæder os til at fortsætte vores gode samarbejde i netIP. Yderligere info om flytning og sammenlægningen vil komme til jer løbende. Har I spørgsmål, er I velkommen til at kontakte mig.


 
Med venlig hilsen
Simon Linde Kristensen
ResenNet ApS